KOK KOMITÈ ORGANITZADOR DE KONCERTS | ELS HOSTALETS DE BALENYÀ
separador
separador separador separadorMeghan Maike & The Cactus Flowers
Joel Rafael en concert
Sarah Lee Guthrie en concert + Jodie Cash (artista convidada)
El concert d'Elliott Murphy s'ajorna una setmana - Nova data 4 de febrer
Elliott Murphy & Band en concert
Steve Wynn en concert
Cris Juanico presenta M'enroca
Concert de Willie Nile
Elliott Murphy i el KOK, crònica d'un retorn
Dia trist
Els Catarres en concert el 25 d'agost
Larry Campbell & Teresa Williams en concert
Final de gira de Mazoni
BB Sin Sed: el rock and roll serà sempre nostre!
El KOK inicia el seu 25è aniversari amb tres concerts
Perla Batalla en concert
Kepa Junkera & Sorginak i Ballaveu en concert
Ivette Nadal amb Caïm Riba en concert
Bryan O'Reilly en concert
Perla Batalla a casa de Leonard Cohen
Elliott Murphy Day
Marc Puigdomènech i Jordi Vinyoles presenten Cicles
LEWIS & LEIGH en concert
Galway Street Club en concert
Concert 10 anys de Boys Damm i 20 anys de Mirfak
Willie Nile & American Band en concert a Balenyà
Fràgil en concert
Mark Olson (The Jayhawks) als Hostalets
El KOK presenta el gran concert d’aquest estiu
Companyia Elèctrica Dharma + The Normandy All Stars
Gemma Humet clausurarà la festa major dels Hostalets
Perla Batalla en concert
Walter Salas-Humara en concert
Bars, a punt per l'històric concert de dissabte
Bars es retroba pel 20è aniversari del KOK
Greg Trooper: el crooner del folk-rock torna als Hostalets
Elliott Murphy en concert pel 20è aniversari del KOK
Els MARAH varen fer HISTORIA
Marah - Acoustic Show als Hostalets
Willie Nile en concert
STN! CANTA amb Kathy Sey
Cris Juanico en concert
Roger Usart en concert
Cesk Freixas presenta el disc Tocats pel foc
Malcolm Holcombe, ànima de blues
Concert gratuït d'Elliott Murphy per la Festa Major
Joana Serrat als Hostalets
Àcid Úric teloners de Willie Nile
Willie Nile torna als Hostalets
Greg Trooper, el ''Crooner'' del Folk-Rock
Alejandro Escovedo baix d'última hora
Light of day arriba als Hostalets
Elliott Murphy en imatges
The Unfinished Complete Lyrics of Elliott Murphy
Literatura i Rock'n'kok
Elliott Murphy & The Normandy All Stars featuring Olivier Durand en concert
Joana Serrat en concert
15 anys del KOK
Bill Tomas & Phil Brontz en concert
Manel + Marc Puigdomènech en concert
Concert Willie Nile & Band + La Noche del Leeds
 

El concert <em>Light of day</em> arriba a Catalunya

El concert Light of day arriba a Catalunya
02/12/2010


Els concerts benèfics “Light of Day”, a favor de l’investigació de l’enfermetat de Parkinson, desembarquen de nou a Europa. Després de deu anys de concerts als Estats Units i quatre a Europa, aquest any hi haurà actuacions a 11 països europeus, incloent Espanya el proper 11 de desembre als Hostalets de Balenyà (Barcelona).

En el concert dels Hostalets de Balenyà hi actuaran els nord-americans Willie Nile, Alejandro Escovedo y Joe D’Urso, i l’espanyol, Txetxu Altube (cantant dels madrilenys Los Madison, amb qui ha acabat últimament una gira de 30 concerts a Espanya). Serà la primera vegada que el cantant de Texas Alejandro Escovedo toqui a Espanya. Després de 30 anys de carrera, Escovedo acaba de publicar l’àlbum “Street Songs of Love”, on ha comptat amb la participació estel.lar de Bruce Springsteen. Fer l’incís de que a última hora ha caigut del cartell Maika Makovski per motius professionals aliens a l’organització.

Els beneficis d’aquest concert estan íntegrament destinats a la Federació Espanyola de Parkinson i la Fundació Light of Day. Les entrades es poden adquirir a www.telentrada.com i a Discos Martulina de Vic (Barcelona). El preu de l’entrada és de 17 € en venda anticipada i de 22 € a taquilla el dia del concert.LIGHT OF DAY - ARTISTES PARTICIPANTS


ALEJANDRO ESCOVEDO

Per Julio Valdeón Blanco/El Mundo.es

Botes com navalles, texans de “pitillo” i rostre marcat. Alejandro Escovedo (San Antonio, Texas, 1951) va conmocionar el públic de New York. Del punk al country alternatiu i els ressons mexicans, mil sons bullen a la guitarra d’aquest supervivent. Mai va admetre la derrota. Després de patejar baretos i enamorar als crítics (el 1998, la molt recomenable revista 'No Depression' el va escollir artista de la dècada), Real Animal, el seu últim disc, oneja, finalment, entre els més venuts.

Per les venes d’Escovedo hi córre la sang de vàries dinastíes de músics. Pete y Coke, dos dels seus germans, són cotitzats percusionistes (Santana, Stevie Wonder, etc.); la seva neboda, Shaila E, va ser un talent precoç, col.laboradora estel.lar durant anys del millor Prince. De pares mexicans, quasi no parla l’espanyol. Va conèixer de primera mà el racisme mentre va viure a California.

Va ser teloner dels Sex Pistols. Aquella experiència el va empènyer a abandonar San Francisco. Es mudà a New York. Va viure al Chelsea Hotel. Recorda bé el dia en què les sirenes el van despertar. Sid Vicious, un altre inquilí de l’establiment, havia assessinat a Nancy Spungen, la seva nòvia i mànager.

Des de fa uns mesos comparteixen mànager amb Springsteen (John Landau & Barbara Carr). Per si fós poc, el 'Boss' va convidar-lo a l’escenari durant el 'Magic tour', quan la E Street Band va tocar a Houston.

John Cale, Lucinda Williams, Steve Earle, Son Volt i Jayhawks van grabar al 2003 el disco/homenaje 'Por vida: a tribute to the songs of Alejandro Escovedo'.

Només falta que algú, d’una vegada per totes, el contracti a Espanya. En cas de continuar el forrellat, privats d’un músic superlatiu, queda el consol de veure’l en directe qui viatgi als EEUU.


WILLIE NILE

Willie Nile va néixer a Buffalo, New York, el 1949. Als 70’s es va traslladar a New York.

A principis dels 80, Willie Nile va editar dos discos, Willie Nile i Golden Down, que van ser alabats per la crítica, tots dos publicats en el segell Arista. Willie va fer gira per tot el país com a teloner dels Who, a petició personal de la banda. Els Rolling Stones van plagiar el seu tema "She's So Cold" el 1981 i el van incluir en el seu disc Emotional Rescue. Presionat per la seva propia companyía Willie va decidir no demandar a la famosa banda, qui es va atribuir descaradament l’autoría de la cançó.

Va continuar escrivint i fent concerts per Europa i els Estats Units editant el seu tercer disc el 1991.

Willie ha tocat en directe i ha gravat a l’estudio amb gent com Ringo Starr, Tori Amos, Elvis Costello, Lucinda Williams i els Barenaked Ladies. Va editar Hard Times in America el 1992 i va fer gira amb Ringo Starr and the All Starr-Band, obrint els concerts.

Una de les cançons del seu millor disc “Beautiful Wreck of the World”, “One the Road to Calvary”, dedicada al seu amic Jeff Buckley, ha rebut multitud d’elogis. El disc va arribar a la llista dels 10 millors àlbums de 1999 segons els crítics de la prestigiosa revista Billboard, i va passar a ser un dels discos preferits de gent como Bono, Lou Reed, Graham Parker o Little Steven.

Des de llavors Willie no ha parat d’escriure temes enormes i brillants. Ha publicat posteriorment “Streets of New York” (2006), “Live From the Streets of New York” (2008) i el seu recent “House of a 1000 Guitars” (2009), un extraordinari àlbum on Willie ofereix el millor de sí mateix en 12 cançons inoblidables. Prepara ja un nou disc.


JOE D'URSO

Joe D’Urso procedeix de New Jersey. Durant anys va treballar organizant gires per artistes com Bruce Springsteen. El 1996, abandona la feina per dedicar-se a la seva carrera musical. Deu anys de carrera i una desena de discos l’avalen. D’Urso viu la música amb un ideal: ajudar als menys afortunats, la qual cosa l’ha portat a participar i organitzar numerosos concerts i discos benèfics. Des de fa uns anys col.labora amb WHY (World Hunger Year) i amb la fundació Light of Day on és un dels organitzadors dels concerts Light of Day.


TXETXU ALTUBE (LOS MADISON)

Després de finalitzar l’extensa gira ‘Vendaval’ amb Los Madison, Txetxu Altube farà al desembre una sèrie de concerts acústics, recalant en el festival Light of Day l’11 de desembre.

Els madrilenys Los Madison són del més destacat en l’escena actual del pop-rock espanyol. Després del brillant àlbum de debut (“Días de Vertigo”), van publicar el febrer de 2010 el seu segon llarga durada, amb el títul de “Vendaval”, produït de nou per Jose Nortes (Quique Gonzalez, Miguel Rios, Ariel Rot).

El seu elegant pop-rock és una amalgama de la força i guitarres clàssiques del rock americà amb el més clàssic i destacat del panorama nacional (Nacha Pop, Secretos, Quique González). La veu de Txetxu Altube destaca amb força en unes composicions plenes de passió i entusiasme vital.

El grupo, i en particular les composicions i la veu de Txetxu Altube, no han parat de rebre elogis aquest any, després de la publicació de Vendaval i la conseqüent gira.

notícies
ENLLAÇOS:

>> Telentrada
>> Discos Martulina Divina de Vic

>> Web oficial de Light of Day
>> Good Sounds
 

(c) 2009 - 2024 K.O.K. | Última actualització: 19/07/2024 | Visualització òptima: 1024x768 | Mapa de la web | Contacte contacte | Desig by: Xevi Vilardell - BitWorks