KOK KOMISSIÓ ORGANITZADORA DE KONCERTS | ELS HOSTALETS DE BALENYÀ
separador
separador separador separador25/08/2017 - Elliott Murphy & Band
05/11/2017 - Perla Batalla
 


 

agenda K.O.K
Elliott Murphy & Band
DATA: 25/08/2017
LLOC: Plaça Josep Espona

DIVENDRES 25 D’AGOST DE 2017

ELLIOTT MURPHY DAY -El dia de Elliott Murphy-

La rel.lació del rocker americà afincat a Paris, Elliott Murphy amb Els Hostalets en ben coneguda, per això hem volgut organitzar aquest ELLIOTT MURPHY DAY, dins els actes de la Festa Major d’Estiu d’enguany, seran dos actes segurs, potser algun mes, el primer, la projecció de la pel·lícula documental THE SECOND ACT OF ELLIOTT MURPHY, realitzat pel director madrileny Jorge Arenillas, imatges inèdites de la seva primera època, entrevistes amb Bruce Springsteen, Billy Joel, Willie Nile i d’altres.

F. Scott Fitzgerald va dir que no hi havia segons actes en les vides americanes, però aquí està Elliott Murphy per a contradir-ho, el llegendari cantautor, convertit en artista de culte en molts països europeus, ens porta de gira per Espanya mentre aprofita per reflexionar sobre l'èxit, el fracàs i el relatiu de tots dos conceptes.

Aquest acte es realitzarà al Teatre Ateneu a les 6:30 de la tarda.

El segon, com no podia ser d’altra manera, el concert que el propi ELLIOTT MURPHY amb la seva banda, ens oferirà a la Plaça Josep Espona en el que aprofitarà per a presentar-nos el seu darrer disc, acabat d’editar, Prodigal Son, segur que serà, com sempre, una actuació memorable. Tant la projecció com el concert seran gratuïts.

Perla Batalla
DATA: 05/11/2017
LLOC: Teatre Ateneu

DIVENDRES 3 DE NOVEMBRE DE 2017

PERLA BATALLA presenta PUR COHEN, homenatge al poeta i cantant recentment desaparegut.

Perla Batalla acompanyada per varis musics catalans ens oferirà aquest especial homenatge, al Teatre Ateneu.

Properament mes informació d'aquest concert.

agenda

DATA: // | LLOC:
L'agenda del K.O.K pretén ser un punt de trobada dels amants de la música, un lloc on tothom pugui trobar i proposar el concert que li agradi. Per tan, si teniu alguna proposta per fer-nos, ompliu el formulari de sota i aquesta quedarà automàticament reflectida a l'agenda. Moltes gràcies per endavant!
INSCRIU UN ACTE A L'AGENDA:
CONCERT*:
LLOC*:
DATA (AAAA/MM/DD)*:
NOM I COGNOMS**:
EMAIL**:
 
Per qüestions de seguretat, cal que entreu el text de la imatge en el requadre de sota. Moltes gràcies!

 

* Els camps marcats amb un * són obligatoris.

** Per poder contrastar el concert entrat, el K.O.K. et demanem el teu nom i cognoms i el correu electrònic per si ens hem de posar en contacte amb tu. Aquestes dades no apareixeran a la web, quedaran en un fitxer protegit propietat del K.O.K.

El K.O.K. es reserva el dret a eliminar qualsevol concert entrat a l'agenda al considerar que no s'ajusta a la finalitat d'aquesta.

 
(c) 2009 - 2010 K.O.K. | Última actualització: 19/08/2017 | Visualització òptima: 1024x768 | Mapa de la web | Contacte contacte | Desig by: Xevi Vilardell - BitWorks