KOK KOMITÈ ORGANITZADOR DE KONCERTS | ELS HOSTALETS DE BALENYÀ
separador
separador separador separadorWillie Nile & Band + Àcid Úric
Elliott Murphy & The Normandy Allstars
Joana Serrat
Bill Toms & Phil Brontz
Tremendamente
Manel + Marc Puigdomènech
Willie Nile & Band + La Noche del leeds
Ted Russell Kamp & Band
Elliott Murphy & The Normandy Allstars
 

 


Light of Day

Light of Day
11/12/2010 | Rokòdrom | 21:30h | 17€ (anticipada) | 22€ (taquilla)

 

:: Crònica del concert

A primera hora del matí, el KOK rep la notícia : Alejandro Escovedo ha caigut malalt a Gal.les i no podrà viatjar juntament amb la resta d’artistes cap a terres catalanes per donar suport al concert benèfic que s’organitza LIGHT OF DAY per al benefici de la investigació del Parkinson. Molt més que un concert, una gira per una causa, una causa que travessa l’oceà i s’agermana en 11 dies, 11 escenaris i 11 països, amb artistes que prenen les seves millors armes per combatre i fer ressò.

Un agraïment a músics, públic, promotors, organitzadors i premsa per contribuir I ajudar a fer ressò d’una malaltia d’una manera altruista. Gràcies a l’assistència del públic es podrà aportar a Light of Day i a l’associació espanyola del Parkinson el nostre ajut econòmic.

El concert comença puntual, obre la festa Rob Dye, qui amb guitarra acústica versiona a Springsteen i Young. Desprès l’acompanya David Pulkingham, guitarrista acompanyant d’Escovedo.; amb només un tema queda clar perquè és la mà dreta d’aquest.

Comença la festa, 4 tamborets i un piano a punt. Els llocs els ocupen ara Txetxu Altube (Los Madison), Joe D’urso (cantant i compositor), Willie Nile (boig conegut) i David Pulkingham (savi per conèixer) Un a un es presenten fent el què millor saben fer: Rock ’n’ Roll.

El concert comença suau, però amb cada nou tema, la qualitat puja; comença una batalla d’ascens individual, col•lectiu, d’autosuperació i d’amistat. Presenten temes propis i versions. Ells s’ho passen bé i els rostres embadalits encara més. Costa recordar-se perquè s’és allà. L’esperit del rock una vegada més ens abdueix. Es perd la noció del temps i de l’espai.

Demostració de tots els artistes de l’estimació a Escovedo. No deixen d’enviar els seus millors desitjos als seu company d’escenari. Ells com molts de nosaltres desitjaríem veure’l tocar de ben a prop, deixar que ens embriagués i acaronar-lo amb els nostres aplaudiments.

Una demostració de que individualment es pot lluitar i que col•lectivament tenim més força. El Rockòdrom es converteix en veu de Willie Nile en la casa de les 1000 guitarres, on sense ser-hi presents desfilen múltiples artistes. On la “Rosa Maria se fue a la playa” de la guitarra de David, on Txetxu guitarra en mà es pregunta “si pierdo la cuenta”, on Nile deleita amb el so dels Ramones, i on D’urso ens submergeix en un riu… aquesta nit cantem tots The River, i al riu ens mullem. Is a dream a lie if it don’t come true? (és un somni una mentida si no esdevé real?) Crec que no, els somnis són reals si cantem junts.

 

:: Els vostres comentaris (0)

COMENTARI:
SIGNATURA:
EMAIL (aquest camp no serà visible):
 
 
 

Estem esperant els vostres comentaris...

 

concerts
 
:: CRÒNICA DEL CONCERT
:: ELS VOSTRES COMENTARIS (0)
:: GALERIA DE FOTOS
Light of Day

 

(c) 2009 - 2024 K.O.K. | Última actualització: 12/07/2024 | Visualització òptima: 1024x768 | Mapa de la web | Contacte contacte | Desig by: Xevi Vilardell - BitWorks