KOK KOMITÈ ORGANITZADOR DE KONCERTS | ELS HOSTALETS DE BALENYÀ
separador
separador separador separadorWillie Nile & Band + Àcid Úric
Light of Day
Elliott Murphy & The Normandy Allstars
Joana Serrat
Bill Toms & Phil Brontz
Tremendamente
Manel + Marc Puigdomènech
Willie Nile & Band + La Noche del leeds
Elliott Murphy & The Normandy Allstars
 

 


Ted Russell Kamp & Band

Ted Russell Kamp & Band
14/12/2008 | Teatre l'Ateneu | 19:00h | 5€

QUI ÉS TED RUSSELL KAMP?

TED RUSSELL KAMP no només és el baixista dels 357’s de Shooter Jennings. Cantant, compositor i multi-instrumentista, també és autor d’una més que lloable carrera en solitari que fluctua entre el rock, el country i el soul, a l’estil de les grans figures que sempre li han servit de brúixola: J.J.Cale, The Band, Kris Kristofferson... Kamp escriu i grava les seves cançons a la furgoneta o en hotels de mala mort durant les seves llargues gires per la geografia americana. Alterna temes despreocupats i temes seriosos plens de referències a les històries viscudes a la carretera. Es la classe d’artista que, en escoltar-lo, et sents com si estiguessis seguint una bona conversa o una pel·lícula. Ve a Els Hostalets de Balenyà a presentar el seu cinquè disc Poor Man’s Paradise en companyia de Brian Whelan (guitarra i veus) i Mike Sessa (bateria). Ecos de Jackson Browne i Willie Nelson. Waylon Jennings s’asseuria a primera fila amb un pack de cerveses.

DISCOGRAFIA

Poor Man’s Paradise (2008)
Divisadero (2006)
Nashville Fine Line (2006)
North South (2005)

LA PREMSA HA DIT

“Lo suyo es la búsqueda de la canción perfecta en si misma, el reciclaje de la edad de oro de la música americana, todo ello con melodias Country-soul y su voz de outlaw” (Popular 1)

“Conoce las claves para redondear una buena canción y lleva suficientes kilómetros a sus espaldas para agudizar el ingenio” (Ruta 66).

“Con este impresionante disco, Kamp debería pasar más tiempo bajo el foco mediático que en la sombra” (No Depression).

 

:: Crònica del concert

Extraordinari concert ahir a la nit de Ted Russell Kamp i la seva banda, formada per Brian Whelan (veus i guitarra) i Mike Sessa (bateria). Gràcies a tots els qui vàreu venir a l'Ateneu i vau gaudir d'un espectacle de gran qualitat.

Esperem que ens feu arribar les vostres fotografies perquè les puguem penjar a la web.

 

:: Els vostres comentaris (0)

COMENTARI:
SIGNATURA:
EMAIL (aquest camp no serà visible):
 
 
 

Estem esperant els vostres comentaris...

 

concerts
 
:: CRÒNICA DEL CONCERT
:: ELS VOSTRES COMENTARIS (0)
:: GALERIA DE FOTOS
Ted Russel Kamp

:: VíDEOS

 

(c) 2009 - 2024 K.O.K. | Última actualització: 19/07/2024 | Visualització òptima: 1024x768 | Mapa de la web | Contacte contacte | Desig by: Xevi Vilardell - BitWorks