KOK KOMITÈ ORGANITZADOR DE KONCERTS | ELS HOSTALETS DE BALENYÀ
separador
separador separador separadorWillie Nile & Band + Àcid Úric
Light of Day
Joana Serrat
Bill Toms & Phil Brontz
Tremendamente
Manel + Marc Puigdomènech
Willie Nile & Band + La Noche del leeds
Ted Russell Kamp & Band
Elliott Murphy & The Normandy Allstars
 

 


Elliott Murphy & The Normandy Allstars

Elliott Murphy & The Normandy Allstars
16/04/2010 | Rockòdrom | 22:30h |

 

:: Crònica del concert

ALIVE IN HOSTALETS

És la vuitena vegada que ELLIOTT MURPHY actua als Hostalets de Balenyà, cares noves, cares conegudes i cares de sorpresa innunden la sala. Amb mitja hora de retard, un tímid solo ens avisa, OLIVIER DURAND ja és a l’escenari, el show és apunt de començar, tota l’atenció per tornar a descobrir l’increïble ELLIOTT MURPHY acompanyat novament per THE NORMANDY ALL STARS.

Elliott i “sus muchachos” ens abdueixen a un univers rocker. La tarda ho pronostica amb les 4 gotes que varen caure, “Rain, rain, rain”, i “Gone, Gone, Gone”, “ potser serà el “ The Last of the Rock Stars “ però me and you caminarem i gaudirem, corejarem un “Diamonds by the Yard”, viatjant al costat del “Green River”, i com si “You never know what you’re in for”, pronosticarem un canvi “Change will come” . O com diu el refrany “més sap Murphy per vell que per Elliott”.

Una nova llegenda del rock que no s’oblida de les arrels. Si per molts Elvis is alive, Elliott és un any més als Hostalets. La sala s’apodera de l’escència blues, un nou obsequi per una nova nit. El quartet sense rebeldia es desamplifica, i de tu a tu entra dins del nostre esperit com una Marching Band de Nova Orleans, ens fa servir de cor, per tararejar a l’unisó “ and I know no one can sing the Blues like Blind Willie Mc Tell”(tots els respectes per el gran amic Bob).

Elliott Murphy segueix trucant a les portes del cel, viatja per un moment a París, per despertar l’ànima de Jim Morrison, ens la porta al so de “LA Woman”, un moment de paral.lelisme d’estridències rockeres, Murphy i Morrison units de nou.

No és l’únic tribut, reviu Alex Chillton (Box Tops) interpretant “The Letter”, tot un homenatge per un company de carretera recentment desaparegut.

Els nervis a flor de pell es converteixen en una pell de gallina permanent. On the road Again, i un homenatge per una figura latent Miquel Solà, ànima del KOK, reivindicat per els seus deixebles i amics; per un escenari i per una audiència. Són ja 15 anys del KOK. De l’escenari surt un regal que ningú pot desembolicar “Rock Balad”, és per tu Miquel.

“Oh won't you be my night connection
I'll give you true highway affection
Please don't ask where we're goin'
I'm tryin' to race the light
And we can drive all night drive all night
We got what's left and we got what's right
Drive all night"

Miquel, segueix conduint, perquè juntament amb el Kok seguim agitant les brases, i avivem el foc (KOK). Que no es converteixi amb cendra.

Seguirem bufant, seguirem programant, seguirem sent KOK per més Alives in Hostalets.

 

:: Els vostres comentaris (1)

COMENTARI:
SIGNATURA:
EMAIL (aquest camp no serà visible):
 
 
 


(10/02/2010) - Judit
Quina bona notícia! I més tenint en compte que l'any passat no vem tenir l'Elliott a Hostalets per la tardor, com ja era habitual cada any. No hi faltaré!! Gràcies per portar-lo

 

concerts
 
:: CRÒNICA DEL CONCERT
:: ELS VOSTRES COMENTARIS (1)
:: GALERIA DE FOTOS
Elliott Murphy

:: GALERIA DE FOTOS
The Unfinished Complete Lyrics of Elliott Murphy

 

(c) 2009 - 2024 K.O.K. | Última actualització: 12/07/2024 | Visualització òptima: 1024x768 | Mapa de la web | Contacte contacte | Desig by: Xevi Vilardell - BitWorks