KOK KOMITÈ ORGANITZADOR DE KONCERTS | ELS HOSTALETS DE BALENYÀ
separador
separador separador separadorWillie Nile & Band + Àcid Úric
Light of Day
Elliott Murphy & The Normandy Allstars
Bill Toms & Phil Brontz
Tremendamente
Manel + Marc Puigdomènech
Willie Nile & Band + La Noche del leeds
Ted Russell Kamp & Band
Elliott Murphy & The Normandy Allstars
 

 


Joana Serrat

Joana Serrat
16/01/2010 | Teatre Ateneu | 22:30h | 6€

 

:: Crònica del concert

Mirades atònites es fixen a l’escenari, Joana Serrat apareix amb la seva acústica per presentar el 50è concert del K.O.K i el seu projecte “The relief sessions” sota el nom de J.S.T & The Sofa Dreams, sessions d’alleujament. Amb decisió i coratge comença la sessió o la teràpia en solitari interpretant el primer tema de la nit: “Princesa de Colors”. Qui no coneix a Joana Serrat queda mut al sentir la seva veu, qui ja la coneix, emmudeix al presentar els acompanyants, Toni Serrat a la bateria, Adrià Plana a la guitarra i Carla Serrat a les veus, però no és tot, presenta també a Marc Parareda al control. Aplaudiments merescuts.

No té cap mèrit remarcar la seva veu, és obvi per tots; però la nit dóna molt més a descobrir que sols una veu. El que podia ser un directe on es plasmaria sols això, acaba convertint-se en quelcom més gran. Una gran qualitat musical fruit d’una germanor, ja sigui de sang o d’ànima; de tons, sons i acords. No queda més que emmudir. Gràcies per no regalar-nos estribillos facilons per acabar cantant per impuls i descobrir que lo nostre és escoltar.

Una sessió intimista, amb cançons obscures i melancòliques, tota una explosió de sentiments interiors, recolzats per una personalitat forta, amb ganes de descobrir, de tirar endavant, de compartir, de seguir...

Amb dos discos sota el braç, presenta temes de “Liffey” i del seu nou treball “Hit The Pavement”, ens obsequia amb “Southern Wind”, tema que en directe creix per moments; també “Land” i “Sex Murder” No s’oblida de la seva llengua materna i interpreta “Pecats (versió de Ramon Ferrer, dels desapareguts Duble buble) i “El meu regne”.

Sorpresos perquè ha arribat el moment dels bisos, tothom es queda perplexe, no pot ser que ja haguin passat més de 60 minuts. Ens regala una broma sortida d’improvist a l’assaig, amb el seu “Mad” fan la versió 2.0, el guitarra Adrià Plana, li treu els punteig de ‘l “ Everybreath you take”, Joana avisa, intentarà no riure, però és que l’Adrià és un “catxondo” . I dit i fet, s’escapa el riure, però arrodoneixen el tema (pocs ho han notat). Acaba el concert amb l’últim tema del seu nou treball “Sex murder”.

Ens regala dues primícies, “Bedroom Culture” i “Moonbeams”, no estan enregistrades, però ja està pensant de llençar-les en forma de Single.

Senzillesa i humilitat, no nomès va regalar música sinò que va obsequiar amb clavells a músics, tècnics, organització i públic. Tot un detall, que arrodonia una nit completament màgica. Un directe que no es pot perdre, i que augura futures noves sorpreses. Intriga per descobrir amb què més ens deleiterà, promet nou disc “The Relief Sessions”.

 

:: Els vostres comentaris (1)

COMENTARI:
SIGNATURA:
EMAIL (aquest camp no serà visible):
 
 
 


(17/02/2010) - Xevi
Haig de dir que el nom de Joana Serrat no em sonava de res d'aquí a la comarca. També haig de dir però, que he quedat francament sorprès de la qualitat del disc! És una llàstima que m'arribés el disc més tard del 16 de gener, ja que escoltat el què he escoltat segur que hauria anat a veure-la. En fi, ja ho sabrem per una altra ocasió!

 

concerts
 
:: CRÒNICA DEL CONCERT
:: ELS VOSTRES COMENTARIS (1)
:: GALERIA DE FOTOS
Joana Serrat

 

(c) 2009 - 2024 K.O.K. | Última actualització: 12/07/2024 | Visualització òptima: 1024x768 | Mapa de la web | Contacte contacte | Desig by: Xevi Vilardell - BitWorks