KOK KOMITÈ ORGANITZADOR DE KONCERTS | ELS HOSTALETS DE BALENYÀ
separador
separador separador separador1999 (o cómo generar incendios de nieve con una lupa enfocando a la luna)
A woman a man walked by
Boys Damm - Live in Tona
Chávez Ravine
DePedro
Despullat
Dirty "Deluxe edition"
Figaro, Figaro
Manifiesto desastre
Nothing Gold Can Stay
Pearl Jam - Palau Sant Jordi
Sometimes I Wish We Were An Eagle
Sur o no sur
The Moulettes
The relief sessions
 


Picaresque
The Decemberists | 2005

The Decemberists, una banda de Portland (Oregón) liderada per Colin Meloy. Deuen el seu nom a la “revel.lió desembrista” de la Rússia Imperialista (1823).

Picaresque, una obra èpica i encisadora, on el què importa és la trama i la manera com aquesta es conta. The Decemberists, ens narren històres complexes de personatjes fictícis, “Eli, the Barrow Boy “ el varen trobar mort, ofegat al riu amb el seu vestit de pana. El varen enterrar al cementiri, però a les nits quan surt la lluna, encara se’l pot sentir cridar “Podré permetre’m el luxe de comprar un vestit de núvia fet d’or i fil d’Aràbia”.

Cançons d’amor per ser contades en tabernes marineres : “From my own true love (lost at Sea)” : Llàgrimes de sal de mar, nedant mentres la pluja arriba. Senyor carter, té una carta per mi? Del meu amor, perdut en el mar.

Cançons protesta “Sixteen Military wives” perquè America pot, i Amèrica no pot dir no, i Amèrica ho fa, si Amèrica diu és així, és així.

Una autèntica obra de teatre que culmina amb “The Mariner’s revenge song” La història de com dos mariners, únics supervivents d’un naufragi i arriben al ventre d’una balena.

Els sentits a flor de pell, folk-rock americà. Un cop s’obre el teló, deixa’t portar.

Picaresque
AUTOR/A DEL COMENTARI:
Montse Rovira
DATA DEL COMENTARI:
14/12/2009
ENLLAÇOS:
No hi ha enllaços per aquest disc.
VÍDEOS:
No hi ha vídeos per aquest disc.
(c) 2009 - 2024 K.O.K. | Última actualització: 25/05/2024 | Visualització òptima: 1024x768 | Mapa de la web | Contacte contacte | Desig by: Xevi Vilardell - BitWorks