KOK KOMITÈ ORGANITZADOR DE KONCERTS | ELS HOSTALETS DE BALENYÀ
separador
separador separador separador1999 (o cómo generar incendios de nieve con una lupa enfocando a la luna)
A woman a man walked by
Boys Damm - Live in Tona
Chávez Ravine
Despullat
Dirty "Deluxe edition"
Figaro, Figaro
Manifiesto desastre
Nothing Gold Can Stay
Pearl Jam - Palau Sant Jordi
Picaresque
Sometimes I Wish We Were An Eagle
Sur o no sur
The Moulettes
The relief sessions
 


DePedro
DePedro | 2008

Tothom o pràcticament tothom somnia despert. Els amants de la música, acustumem a somniar que estem sobre un escenari acompanyats de grans bandes, però en aquest cas, el madrileny Jairo Zavala se l’hi ha convertit el somni en realitat. El debut homònim de DePedro no deixa indiferent. Acompanyat de grans músics com John Convertino , Joey Burns i Jacob Valenzuela, més coneguts com a CALEXICO, acampanyen un disc amb majúscules. Una varietat abismal d’instruments, t’abdueixen en un viatge per els castigats deserts del sud d’EUA.

Un viatge a les arrels del country-rock o el Folk, amb regust fronterer. Poc més de 45 minuts que t’evocaran als millors moments de la banda de Tucson, això sí, amb unes lletres on Zavala, és l’únic protagonista del què ens vé a explicar. Amor, protesta, amics que es perden en el seu camí... d’altres que hi continuen, sinò pareu atenció a la grata sorpresa que ens depara el disc, una nova “versió” de la cançó Don’t Leave Me Now, feta conjuntament amb Amparo Sanchez (Amparanoia).

Cançons com “Te sigo soñando” o “Como el Viento” o ens mostren el DePedro més mel.lancòlic. o l’increible “Miguelito”, una abraçada en moments baixos del seu company de carretera Lichis (La Cabra Mecànica). Alternat amb temes més tex-funk com “Comanche” i la colpidora “Llorona” faran que aquest disc busqui un espai als indiscutibles de la teva estanteria.

Una acurada producció, on les inquietuds de Zavala amb plena revol.lució artística (el disseny de la portada i interiors són un reflex del seu treball artesanal).Un disc que té un directe potentissim, i més acompanyat de CALEXICO, i que seria tota una revel.lació en un ROCKODROM.

Ara quan somnio despert, somnio amb una banda com DEPEDRO i en un directe als Hostalets.

DePedro
AUTOR/A DEL COMENTARI:
Montse Rovira
DATA DEL COMENTARI:
14/12/2009
ENLLAÇOS:
No hi ha enllaços per aquest disc.
VÍDEOS:
No hi ha vídeos per aquest disc.
(c) 2009 - 2024 K.O.K. | Última actualització: 18/06/2024 | Visualització òptima: 1024x768 | Mapa de la web | Contacte contacte | Desig by: Xevi Vilardell - BitWorks