KOK KOMITÈ ORGANITZADOR DE KONCERTS | ELS HOSTALETS DE BALENYÀ
separador
separador separador separador1999 (o cómo generar incendios de nieve con una lupa enfocando a la luna)
A woman a man walked by
Chávez Ravine
DePedro
Despullat
Dirty "Deluxe edition"
Figaro, Figaro
Manifiesto desastre
Nothing Gold Can Stay
Pearl Jam - Palau Sant Jordi
Picaresque
Sometimes I Wish We Were An Eagle
Sur o no sur
The Moulettes
The relief sessions
 


Boys Damm - Live in Tona
Boys Damm | 2008

Quan un amic et diu que té un grup, la teva primera cara és de sorpresa, seguidament la teva cara denota un “Tu?” Finalment fas la pregunta: “i quin instrument toques” i l’acabes cagant amb un “i què toqueu”. La resposta, si és als inicics, sol ser," bé, tenim algun tema propi i versions”. A partir d’aquí veus dues opcions, grup de versions o concert obligatori per donar suport.

Finalment un dia t’arriba un missatge: “el proper dia ….. concert a….” què carai, la curiositat t’ha entrat, i hi vas.

Grata sorpresa al tornar a casa amb un somriure, ho has deixat tot, ells t’han fet deixar-ho.T’han transportat a 100 possibles concerts. En prou feines et queda veu.

En més de dues hores, BOYS DAMM et fan un recorregut per clàssics del rock, i tu segueixes demanant-ne més i més! Les vols escoltar totes en una nit, vols sentir que has estat en tots els concerts, haguts i per haver-hi.

Un dia arriba la seva darrera proposta, un directe a la Canal de TONA, sona extrany, volen gravar un directe, i la majoria de cançons són versions. Però hi vas, vius una nit màgica on tu de públic ets un més “nosaltres hi posem la música i vosaltres la festa”, un crit de “voleu rock’n’roll??? Doncs teniu rock’n’roll!!!” ja s’ha trencat el gel i tothom embogeix. Uns mesos més tard el treball està acabat, sorpresa per els que hi van ser presents, el disc s’acompanya d’un DVD!

Una banda, uns amics, uns amics que són banda, un públic que és banda, un públic que s’agermana i un directe que fa d’unes màgiques nits inoblidables.

Sí, un grup de versions! Però hi són.

Boys Damm - Live in Tona
AUTOR/A DEL COMENTARI:
Montse Rovira
DATA DEL COMENTARI:
04/01/2010
ENLLAÇOS:
No hi ha enllaços per aquest disc.
VÍDEOS:
No hi ha vídeos per aquest disc.
(c) 2009 - 2024 K.O.K. | Última actualització: 21/04/2024 | Visualització òptima: 1024x768 | Mapa de la web | Contacte contacte | Desig by: Xevi Vilardell - BitWorks