KOK KOMITÈ ORGANITZADOR DE KONCERTS | ELS HOSTALETS DE BALENYÀ
separador
separador separador separador1999 (o cómo generar incendios de nieve con una lupa enfocando a la luna)
A woman a man walked by
Boys Damm - Live in Tona
Chávez Ravine
DePedro
Despullat
Dirty "Deluxe edition"
Manifiesto desastre
Nothing Gold Can Stay
Pearl Jam - Palau Sant Jordi
Picaresque
Sometimes I Wish We Were An Eagle
Sur o no sur
The Moulettes
The relief sessions
 


Figaro, Figaro
Very Pomelo | 2009

Els Very Polelo acaben de llençar el seu disc de debut Fiģaro, Fiģaro. Un àlbum que mescla dins la batedora la rumba catalana amb fuetejades de rock’n’roll, jazz, punk, cavaret, western... Saludem al nouvingut!

Una passejada per la història de la música i per la Barcelona rumbera “Les dones em miren”, nainonà! I una passejada per la vida en parella “En Joan i la Rosa” i al pur estil Tarantino.... “Un any pèssim” . Una picada d’ull a la nova cançó amb un ritme trepidant al pur estil Marc Parrot “La Nova cançó” i al ritme de circ “Lleixiu” i a reivindicar Fiģaro, Fiģaro! Una nova ona rumbatitzada “Turistes” i a fer l’amor al mar perquè fa calor, fa molta calor, l’estiu està aprop i un batut de Pomelo ens pot refrescar! I també el rokabily “Bum Bum”, sí!, el de l’escarbat que posa oli al llum! Perquè els llops no tenen pèl de ruc. I amb “Sabates i vestits” anirem recordant aquells dissabtes a la vora del riu, i a totes les cuques que viuen.

Un primer tast de Pomelo, qui sap què més ens espera, però no tenim pressa, tenim ganes de gaudir de directes. Que creixi la nissaga i a gaudir del nouvingut.

Figaro, Figaro
AUTOR/A DEL COMENTARI:
Montse Rovira
DATA DEL COMENTARI:
04/05/2010
ENLLAÇOS:
No hi ha enllaços per aquest disc.
VÍDEOS:
No hi ha vídeos per aquest disc.
(c) 2009 - 2024 K.O.K. | Última actualització: 28/05/2024 | Visualització òptima: 1024x768 | Mapa de la web | Contacte contacte | Desig by: Xevi Vilardell - BitWorks